NJS P03 koostuu pääosin Nurmijärven kunnan alueen innokkaista 2003/04 syntyneistä futaajista. Joukkuetoimintamme tarjoaa kaikentasoisille pelaajille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloilua ja kehittyä omalle huipulle kuningaslajin parissa.

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Nurmijärvi
Sarja 2003 syntyneet
Jäseniä 45
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Emil

Moro, olimme saaneet paitamallistosta luonnoksen liian aikaisin käsiimme ja jatkamme siis vanhoilla paidoilla vielä tulevan kauden. Syksyn ennakkojen mukaan sportialla pitäisi olla molempia paitoja vielä varastossa, koossa voi joutua tekemään kompromissin, mutta tarkistelen asiat kun saan tilaukset läsittelyyn. Pahoittelut sähläyksestä.
-Mika Heino

Joel

Ehdin laittaa jo sinisen pelipaikan tilausein. Kun jatkamme vanhoilla pelipaikalla emme siis tarvitse uutta sinistä pelipaita. Tämän hetkinen on sopiva. Perun siis tilauksen

Joel

Pelipaita ei pelipaikka

Erotuomarikurssi tarjolla

Eppu

Tässä hyvä lisätienestin paikka meidän aktiivisille pelinohjaajille.

Keski-Uudenmaan jalkapalloerotuomarikerho KUJEK ry. järjestää kaudella 2018 Palloliiton Uudenmaan piirin Keski-Uudenmaan alueen jalkapalloerotuomarien peruskurssin.

Kurssille voivat ilmoittautua kaikki tänä vuonna 15-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Kurssin hinta on 50€, sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin, materiaalipaketin sekä kerhon jäsenmaksun. Ilmoittautuminen ja aikataulu : https://www.kujek.fi/koulutus/peruskurssi-2018/

Tutustukaa vanhempien kanssa koulutusohjelmaan ja ilmoittautukaa mukaan jos sopii kalenteriin. Ilmoittautuessa kannattaa mainita esim kauanko on toiminut pelinohjaajana.

Kurssi järjestetään Vantaalla Korsossa kahtena arki-iltana, ja yhtenä sunnuntaina yhteensä n. 12h. Lisäksi erikseen ilmoitettava kenttäkoulutus. Kenttäkoulutuksen jälkeen osallistuja saa tuomaroida SPL Uudenmaan virallisissa otteluissa.

T. Eero (jojo)

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Vastuuvalmentaja: Jari Toivonen p. +35850 405 2060  jmliikuntapalvelut@gmail.com