Emil

Moro, olimme saaneet paitamallistosta luonnoksen liian aikaisin käsiimme ja jatkamme siis vanhoilla paidoilla vielä tulevan kauden. Syksyn ennakkojen mukaan sportialla pitäisi olla molempia paitoja vielä varastossa, koossa voi joutua tekemään kompromissin, mutta tarkistelen asiat kun saan tilaukset läsittelyyn. Pahoittelut sähläyksestä.
-Mika Heino

Joel

Ehdin laittaa jo sinisen pelipaikan tilausein. Kun jatkamme vanhoilla pelipaikalla emme siis tarvitse uutta sinistä pelipaita. Tämän hetkinen on sopiva. Perun siis tilauksen

Joel

Pelipaita ei pelipaikka

Erotuomarikurssi tarjolla

Eppu

Tässä hyvä lisätienestin paikka meidän aktiivisille pelinohjaajille.

Keski-Uudenmaan jalkapalloerotuomarikerho KUJEK ry. järjestää kaudella 2018 Palloliiton Uudenmaan piirin Keski-Uudenmaan alueen jalkapalloerotuomarien peruskurssin.

Kurssille voivat ilmoittautua kaikki tänä vuonna 15-vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat. Kurssin hinta on 50€, sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin, materiaalipaketin sekä kerhon jäsenmaksun. Ilmoittautuminen ja aikataulu : https://www.kujek.fi/koulutus/peruskurssi-2018/

Tutustukaa vanhempien kanssa koulutusohjelmaan ja ilmoittautukaa mukaan jos sopii kalenteriin. Ilmoittautuessa kannattaa mainita esim kauanko on toiminut pelinohjaajana.

Kurssi järjestetään Vantaalla Korsossa kahtena arki-iltana, ja yhtenä sunnuntaina yhteensä n. 12h. Lisäksi erikseen ilmoitettava kenttäkoulutus. Kenttäkoulutuksen jälkeen osallistuja saa tuomaroida SPL Uudenmaan virallisissa otteluissa.

T. Eero (jojo)

Emil

Morjens kaikille, olisi aika tehdä yhteinen varustetilaus. Ohessa linkki kyselyyn mistä löytyy tarkennus tilauksen sisällöstä sekä mallisto. Sininen pelipaita on muuttunut merkittävän paljon ja olisi toivottavaa että kaikki päivittää ainakin sen tämän tilauksen yhteydessä. Vastausaikaa keskiviikkoon 21.2.2018 asti. Mikäli jotain kysyttävää niin olen käytettävissä. mika(piste)heino(miuku)sisailmalahetti(piste)fi / 040 7188698.

-Mika H

Niklas

Tommi viestii pojan verkkarihousujen perään. Torstaina treenien jälkeen suihkun aikana pukkarista katosi Niklaksen muutaman kerran käytetyt mustat Adidaksen verkkarihousut kokoa 152cm. Joukkueen WhatsApp ryhmän kautta niitä ei löytynyt, mutta johonkinhan ne on vahingossa kulkeutuneet. Pyytäisin tarkastamaan treenikassit. Kiitos ja mukavaa viikonloppua kaikille!

Caroline

Hei!
Huomisesta lähtien keskiviikon treenit näin:
MUSTAT: Hallissa naisten joukkueen kanssa, 19.15-19.30 lämpät, 19.30-21.00 pallollinen treeni, 21.00-> loppuhölkät ja suihkut treenit päättyy n 21.30
SINISET: Tekonurmella, 19.30-21.00 -> suihkut, treenit päättyy n. 21.30

Tästä yhteistyöstä hyötyy kumpikin joukkue. Me saamme apua valmennukseen ja naisille treeneihin lisää pelaajia. Sinisille etsitään aktiivisesti seuran taholta valmennusta. Näin mennään ainakin talvikausi loppuun.
t, Caro