Mika

Lammin säästöpankkiturnaus/Talkoot.

Muistutuksena kaikille, että huomenna on Lammin säästöpankkiturnaus, jossa meillä on työvuoroja.

Kiitos kaikille, jotka ilmoittautuivat ja lupasivat ylimääräisiä työvuoroja sekä leipomuksia. Leipomukset voi viedä oman vuoronsa alkuun paikalle tai toimittaa erikseen aamusta, mikäli haluaa.

Turnauksen vuorot ovat kansiossa kuvat ja materiaalit osiossa päivämäärän ja turnauksen nimellä

Antti

Poikien ensimmäinen peli lauantaina käsittääkseni 15.45. Moneltako oltava paikalla? Ei kai kuitenkaan klo 11.00

Jukka-Pekk

SARJAPELIT ALKAVAT!

Hei kaikille!

Tämä viesti koskettaa lähinnä mustan peliryhmän pelaajia ja perheitä:

Nyt kun sarjakausi pyörähtää käyntiin, etenkin mustien osalta muutan hivenen peleihin nimeämisen käytäntöä. Kuten jo jonkin aikaa olen tehnyt, hoidan nimeämiset siirtämällä peliin valitut pelaajat IN-tilaan. Osallistuminen täytyy kuitenkin käydä itse vahvistamassa!
Otan sarjapeleihin tilanteen mukaan sopivan määrän pelaajia. En siis nimeä välttämättä kaikkia mukaan, vaikka pojat olisivatkin terveinä.
Nimettyjen pelaajien lisäksi nimeän aina 1-2 poikaa "varalle". Tämä näkyy pelaajan kohdalla kommenttina. Olkaa siis tällöin varuilla lähtemään mukaan jos tulee poisjääntejä.

En halua ottaa poikia turhaan istumaan penkille, vaan pyrin tarjoamaan peliaikaa mahdollisuuksien mukaan.
En voi silti vanhaan tapaan 100% luvata kaikille peliminuutteja joka otteluun. Peliaikaan ja vaihtoihin vaikuttaa niin moni tekijä. Maalivahdit saattavat pelata joko puolikkaita tai koko otteluita, kokonaistilanteesta riippuen. Eniten peliaikaan vaikuttavat harjoitusnäytöt, tekeminen ja asenne harjoituksissa!

Mikäli katsomme että pelaaja tarvitsee lisää peliminuutteja voimme tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan helposti tarjota peliaikaa sinisissä. Uudenmaan piiri on poistanut pelikarenssit, joten jo mustien edellisestä ottelusta seuraavana päivänä voi pelata sinisten pelissä. Tämä helpottaa meidän toimintaamme huomattavasti.

Toivon aktiivista kannustusta kentän laidalle ja positiivista mieltä. Nähdään kentillä!

Juice

(poistettu pelaaja)

Hei kaikki!
Olivat äsken yhteydessä huomisesta liikenteenohjauksesta, jos joltain löytyy järjestysmieskortti tai tietää jonkun jolla on ja on mahdollista olla huomenna paikalla niin olisi pieni korvaus luvassa...
Ilmoitathan allekirjoittaneelle mahdollisimman pian, kiitos!
T.Tiina
p.s huomisessa listassa Pirinen on Pyyppönen, mut varmaan tiesittekin

(poistettu pelaaja)

Ja numero on 040 5817119

Antti

Joko nyt voisi julkaista bussiaikataulun. Antti ei ole sunnuntaiaamuna kotonaan vaan toisella paikkakunnalla. Pitää selvitellä sopia kuljetus ensin kotiin ja sitten bussille.